Een kas slopen vereist een zorgvuldige planning. Force Greenhouse Demolition kiest voor een persoonlijke aanpak en bovenal een veilige werkwijze.

Offerte aanvragen

Met kennis en ervaring van meer dan 40 jaar is Force Greenhouse Demolition een specialist in het slopen of demonteren van kassen. Samen met ons sterke netwerk van partners vormen deze de kern van ons succes. Als specialisten in het slopen en demonteren van kassen, zorgen wij voor een strakke planning en bovenal een veilige werkwijze. Hierdoor zijn wij ook VCA** gecertificeerd. Force Greenhouse Demolition staat voor vakmanschap, professionaliteit, en veiligheid in kas demontage en sloopwerk.

Zorgvuldige planning

Na een persoonlijke intake, het uitbrengen van een offerte en het aannemen van de opdracht, zullen wij samen met u en onze partners het slopen of het demonteren van uw kas zorgvuldig plannen. 

Klanten over Force Greenhouse Demolition:

Schoon slopen

In ons 40-jarig bestaan hebben wij binnen de kassensloop een werkwijze ontwikkeld die wij “schoon slopen” noemen. Alle opstanden worden na het afbreken zorgvuldig gesorteerd en gerecycled. 

Een zeer gunstig effect van “schoon slopen” is dat de locatie voor alle partijen overzichtelijk blijft.  

Veilig en professioneel kassen slopen

Force Greenhouse Demolition werkt met VCA**-gecertificeerde vakmensen: professioneel, flexibel en gemotiveerd.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn ook onze partners VCA-gecertificeerd. Door het regelmatig volgen van trainingen en werken met gekeurde machines en apparatuur beperken wij binnen de kassensloop de risico's tot een minimum.

Ook loodsen en andere opstanden

Bij het slopen van een tuinbouwcomplex kunnen wij naast het glasgedeelte ook andere delen slopen of demonteren zoals; loodsen, ketelruimtes, betonpaden, energievoorzieningen en wegen. Zelfs een woning kan deel uitmaken van de sloop. Asbestinventarisaties en saneringen worden in samenwerking met gespecialiseerde partners uitgevoerd. Alles onder één dak en met een vast aanspreekpunt vanuit Force Greenhouse Demolition. Zo ontzorgen wij de klant maximaal.

 

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering

Wilt u een offerte van uw sloopwerk of andere werkzaamheden aanvragen?

Force Greenhouse Demolition offreert kosteloos en betrouwbaar. 

  • Vul uw contact gegevens in
  • Wij bellen of mailen u terug voor een afspraak
  • Voeg eventuele vragen of extra informatie toe 

Contactformulier:

* verplichte velden