Teeltwissels vragen om een goede, snelle en betaalbare aanpak. Force Greenhouse Demolition begrijpt dit en maakt het waar.

Taxatie aanvragen

Wij hoeven de telers en kwekers niet te vertellen dat een teeltwissel een zeer ingrijpende activiteit is in de glastuinbouw. Als tuinder wil je een partner hebben die alles voor je regelt en maximaal ontzorgt waardoor de focus daar gelegd kan worden en dat is op de business en de volgende teelt.

Force Greenhouse Demolition is deze partner. Weten hoe wij dit voor jullie realiseren? Praat eens met ons!

Van teeltwissel

Als een tuinder besloten heeft om een teeltwissel te doen dan zijn er maar een paar zaken die belangrijk zijn: het moet goed, het moet snel en het moet betaalbaar zijn. Iedere tuinder wil zo snel mogelijk weer zijn producten bij de klant hebben, dus een partner die waarmaakt wat ze afspreken is hierbij van bedrijfsbelang. 

Tot de diverse andere werkzaamheden 

Als een tuinder besloten heeft om een teeltwissel te doen, dan wordt er gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog wat andere werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan een upgrade van teeltgoten, verwarmingssysteem en lampen wissel/verwijdering. Al deze activiteiten zijn onderdeel van de werkzaamheden waarmee we een tuinder ontzien en ontzorgen in combinatie met gespecialiseerde partners.

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering

Wilt u een taxatie voor uw teeltwissel?

Wij begrijpen als geen ander dat een teeltwissel een grote financiële impact heeft. Wij vinden het daarom een normale zaak dat er een inschatting komt van wat de kosten zullen zijn. Tenslotte is een gezonde financiële bedrijfsvoering de basis waarop er besloten kan worden om deze ingrijpende activiteit uit te voeren. Als u over een teeltwissel aan het nadenken bent en hier graag de kosten van op een rij wil hebben, neem dan contact met ons op, zodat we u hiermee kunnen helpen.

  • De taxatie geldt meteen als offerte!
  • Zekerheid over de kosten en opbrengsten
  • Planning zwart op wit

Vraag uw kostenloze taxatie aan

* verplichte velden