Kassensloop vergt een zeer strakke planning, persoonlijke benadering en een veilige aanpak.

Taxatie aanvragen

Met kennis en ervaring van meer dan 40 jaar kan je zeggen dat we weten wat we doen. Er zijn daarom niet veel zaken meer die ons verrassen, neemt niet weg dat we nog steeds elke dag kunnen en mogen leren om scherp en up to date te blijven. Buiten de kennis en know-how die we in al die jaren hebben opgebouwd en nu overdragen aan de jongere generaties, hebben we inmiddels ook een groot netwerk van partners waar we succesvol mee samen werken. Deze samenwerking is de basis van ons succes. Hierdoor kunnen we al onze klanten maximaal bedienen en ontzorgen. Het is een vak voor en door specialisten, die garant staan voor een strakke planning, die u professioneel en persoonlijk benaderen, maar die bovenal continu letten op een veilige aanpak.

Kassensloop met een strakke planning 

De sloop van een kas is niet alleen vakwerk, het vereist ook een zeer strakke planning. Bij ons geldt afspraak is afspraak en om dit te bereiken worden de werken strak gemonitord, zowel op de locatie als vanuit het hoofdkantoor door de mensen van de planning. Op tijd zijn is een handelsmerk van Force Greenhouse Demolition.

Klanten over Force Greenhouse Demolition Kassensloop:

Persoonlijk met een veilige aanpak

In ons 40-jarig bestaan hebben wij een werkwijze ontwikkeld die wij “schoon slopen” noemen. Het resultaat van het “schoon slopen” is dat we altijd overzicht hebben, op tijd zijn en binnen het opgegeven budget blijven. Daardoor is meerwerk ook echt meer werk. Dit alles in opdracht van en in samenspraak met de klant.

Een zeer gunstig effect van het “schoon slopen” is dat we afvalstoffen bij de bron goed kunnen scheiden.

Professionele vakmensen

Force Greenhouse Demolition werkt uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. Professioneel, flexibel en slagvaardig zijn 3 eigenschappen van onze mensen. Veilig werken heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn we VCA - gecertificeerd en beperken we risico's tot een absoluut minimum. Machines worden op tijd gekeurd, medewerkers centraal getraind en machines tijdig vervangen.

Ook loodsen en andere opstanden

Een tuinbouwcomplex bestaat uiteraard niet alleen uit het glas gedeelte, maar ook uit andere onderdelen zoals loodsen, ketelruimtes, energievoorzieningen en aan- en afvoer wegen.

Ook een eventuele woning kan onderdeel zijn van de sloop.

Eventuele asbestinventarisaties of saneringen worden ook in samenspraak met en door onze gespecialiseerde partners uitgevoerd. Alles in één hand en met een vast aanspraakpunt vanuit Force Greenhouse Demolition, met als resultaat maximaal ontzorgen van de klant.

Shield Checkmark
Ruim 40 jaar ervaring
Checkmark
groot netwerk van partners
Heart
persoonlijke benadering

Wilt u een taxatie van uw sloopwerk of andere werkzaamheden?

Force Greenhouse Demolition taxeert kosteloos en betrouwbaar. We hebben samen met een Universiteit, speciaal voor de kassen sloop een calculatie methode ontwikkeld genaamd "ForceQuote", hierdoor zijn wij in staat om de meest nauwkeurig taxatie te kunnen afgeven die in de markt beschikbaar is.

  • De taxatie geldt meteen als offerte!
  • Zekerheid over de kosten en opbrengsten
  • Planning zwart op wit

Vraag uw kostenloze taxatie aan

* verplichte velden